1.jpg
Bangert en Oosterpolder fase 2
Hoorn
Bangert en Oosterpolder fase 2
Aantal:
101 woningen

Verkoop:

Oplevering:
17 april 2009

PDF Afdrukken
109_1.jpg

Woningtypes

Situatie

Klik op het logo voor meer informatie over de woning.

Project

Projectinformatie

ZeemanVastgoed heeft in deze tweede fase 101 woningen gerealiseerd naar een ontwerp van Rietvink Architecten bna. De woningen zijn verdeeld over drie straten met elk een eigen karakter varierend van een landschapslaan aan de Strip tot een woonsingel grenzend aan water. Voor het ontwerp heeft de architect gekozen voor een beeld met statige bebouwing en overwegend baksteen in strook A tot een meer romantische uitstraling in strook C met veranda's, gevelbekleding met houtstructuur en vlonders aan het water.

Ook in dit plandeel zit een grote diversiteit aan woningtypes in verschillende prijsklassen. Van startersappartementen, tussen- en hoekwoningen gedeeltelijk met erkers en garages tot riante twee onder een kapwoningen.

Foto's

10-4-2009
10-4-2009
111
10-4-2009
10-4-2009
10-4-2009
17-5-2010
Woonomgeving

De nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder ligt ten noordoosten van de stedelijke bebouwing van Hoorn en wordt gerealiseerd tussen de twee dorpen Blokker en Zwaag. Het verkavelingspatroon van de nieuwbouw is gebaseerd op de oorspronkelijke landbouwverkaveling. Hiermee wordt ingespeeld op het historische landschap. Van noord naar zuid loopt een twee kilometer lange hoofdontsluitingsroute met grote waterpartijen, de Strip genaamd.

Typerend voor Blokker is de lang gestrekte dorpskern de 'Westerblokker', voor Zwaag is dit de 'Dorpsstraat'. Beide dorpen bieden de faciliteiten voor het dagelijkse levensonderhoud zoals een supermarkt, bakkerij en een slager. Tevens bevindt zich in beide dorpen een tenniscentrum en een sporthal. Blokker beschikt sinds een aantal jaren over een fitnesscentrum.

In de nabije toekomst wordt ten zuiden van de Dorpsstraat van Zwaag een centrumgebied gerealiseerd dat zal bestaan uit onder andere winkelvoorzieningen, basisscholen, zorgcentrum en een sporthal.

Nieuws

In juni nog begin met aanleg water De Strip in Bangert & Oosterpolder
vrijdag, 18 juni 2010

Mooi nieuws rond De Strip in Bangert & Oosterpolder. Half april is besloten om in mei een begin te maken met graven in de brede middenstrook van De Strip, tussen het toekomstige centrum en de Westfrisiaweg. Dat betekent dat er deze zomer water staat. ,,Grondwater dan, je kunt er nog niet varen,’’ aldus gemeentelijk projectmanager Cor Hoppe.

Lees meer...
 
Een koper aan het woord
donderdag, 10 september 2009


Bangert en Oosterpolder

Stijlvole ontwikkeling

Langzaam maar zeker komt Bangert en Oosterpolder tot volle wasdom. Sinds enkele jaren bewonen de eerste mensen hun nieuwe huis in de Hoornse wijk. Anderen zijn onderweg. Hoe ervaren zij hun nieuwe buurt en wat zijn voor hen belangrijke beslissingen geweest? Hoe vonden zij de weg naar hun huis in Bangert en Oosterpolder? Mirjam & Robert Prins en Bas & Quirina Elling ontvouwen hun persoonlijke ervaringen.

Lees meer...
 
Alle kopersvoordelen onder 1 dak
donderdag, 10 september 2009

 


24 karaats buitenkans in Hoorn
Alle KOPERSVOORDELEN onder één DAK

Goede prijzen, garanties en acties bezorgen kopers tegenwoordig behoorlijke voordelen. In Bangert & Oosterpolder staan twee schoolvoorbeelden: de Rietgors en de Leeuwerik. Kijken dus!

Lees meer...
 
Informatie

Nieuwsbrief juni 2010
Makelaar
Zeeman Makelaars
Architect
Rietvink Architecten BNA
Website
Bangert en Oosterpolder
Aannemer
Henselmans Bouwbedrijf b.v.